maanantai 21. tammikuuta 2013

Kotona


Me saitsutellaan kotona. Aamu on koostunut pelaamisesta, leikeistä ja Muumeista. Serpentiinit oli pakko saada ihan vain huvin vuoksi. Takassa tulta. 3 x kampaamaton, ylikasvanut hiuspehko.Pitkästä aikaa näyttäytyvällä auringolla on kummallinen vaikutus. Tuli pyyhittyä liesituulettimen rasvakerroksen päälle liimautunut sentin pölykerros. Uusia verhojakin voisi ajatella. Pientä kohentelua sinne tänne. Jos aloittaisi vaikka puhtaalla pöytäliinalla! Tai oikeastaan kupillisella kahvia ja päivävaatteisiin siirtymisellä. Ja sitten pari erää Karibian merirosvoja Wiillä. 

14 kommenttia:

 1. Pienten miesten ylipitkät pehkot ovat supersuloisia:) Ai aurinko.. ei täällä.. mutta muistan ton tunteen kun kaikki lika näkyy:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä noille pehkoille voisi pikku hiljaa saksia vilautella.
   Eiks kaamos ole ohi jo? Täällä huomaa jo selkeästi päivän pidentyneen ja talviaurinko paistaa inhottavan matalalta paljastaen koko pimeän kauden ryöhnän.

   Poista
 2. Wii ja lastenohjelmat ja tietokone pelastaa flunssapäivinä. Paranemisia sinne pehkopäille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Noilla saa muuten vähän isompikin kulumaan aikansa oikein hyvin.
   Pehkot kiitää ja jatkaa samalla meiningillä :)

   Poista
 3. Meillä myös flunssapäivä ja mietin myös samaa, että pölyhuiskukättä alkaa vipattaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain tarttis tosiaan tehdä. Auringolla on omituinen vaikutus ihmiseen. Ei tarvi mennä edes ulos, kun ihan ikkunan läpi paistelu riittää.

   Poista
 4. meillä myös saikkupäivä. Ja voi vitsit miten näin kotona ollessa alkaa sisustuskärpänen iskemään. Mieli tekis ruumsteerata mööpeleitä ja kaivaa verhoja esiin (ai joo verhotangot puutttuu...).. No leipoa aion ainakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, arvaa olenko zoomaillut meidän mööpeleitä sillä silmällä, että mitä siirtelisi ja mihin! Lopullista inspistä ei vielä ole tullut, joten entisellä mennään edelleen. Leipomisen mä kuitenkin skippaan.

   Poista
 5. Paranemista! Meillä sairastaa flunssaa vanhin poika, mutta työpäivähän se mulle on. Ja aika hauskasti, sattumalta postasin juuri ihan samalla otsikolla :)

  VastaaPoista
 6. Pikaista paranemista!

  Täälläkin sekä sairastetaan, että nautitaan auringosta. Ensimmäistä poitsu ja jälkimmäistä minä. Olin oikein onneni kukkuloilla lykkiessäni vauvaa uneen terassilla :)

  VastaaPoista
 7. meillä leikattiin ylipitkiä pehkoja eilen.. :)

  Paranemisia sinne!

  Heei..mulla on sulle haaste, VAIKKA se onkin alle 200 lukijan blogeille..ajattelin et olis kiva kuulla sun vastauksia ja kysymyksiin on aikas kivaa vastailla..minusta.. Terkut!!

  VastaaPoista
 8. Tosi tosi söötit pojat! Mä tarvitsisin sellaisen mööbelin siirtely päivän ja siivouspäivän ehdottomasti.

  VastaaPoista
 9. Niin tylsää kuin onkaan sairastella voi siinä lomassa vaikka inspiroitua pikku puuhiin ja uusiin suunnitelmiin.
  Toipumisia koko poppoolle!

  VastaaPoista
 10. Voi noita söpöjä poikia! Pitkästä aikaa kävin lukemassa monta postausta taakse päin --- jotenkin näistä sun jutuista tulee vaan niin hyvälle mielelle, eli kiitos hyvästä lukutuokiosta :) Ja pikaista paranemista!

  VastaaPoista